Carne de porc cu praz si morcovi

Printeaza

Carne de porc cu praz si morcovi din: fleica de porc, morcovi, praz, chimen, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Carne_de_porc_cu_praz_si_morcovi

  • 1 kg fleica de porc
  • 3-4 morcovi
  • 2 fire de praz
  • 2 lingurite cu chimen
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie prazul şi morcovii în rondele, usturoiul în felii şi fleica în bucăţi potrivite. Pune-le pe toate într-o tavă încăpătoare şi toarnă o cană cu apă. Sărea¬ză şi piperează, apoi aşază carnea. Dă la cuptorul încins, la foc potrivit.

Când carnea s-a rumenit pe o parte, întoarce-o pe cealaltă şi aranjează din nou legumele. Dacă e nevoie de lichid în tavă, toarnă un pic de apă. Adaugă chimenul şi lasă să se rumenească din nou. Când e gata, stinge focul şi pune deasupra fire de rozmarin verde. Serveşte-o cât mai caldă, cu salată de varză acră.

Carne de porc cu praz si morcovi

Carne_de_porc_cu_praz_si_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.