Carne de porc cu miere si rozmarin

Printeaza

Carne de porc cu miere si rozmarin

Ingrediente:Carne de porc cu miere si rozmarin

  • 1 friptura de porc
  • ramuri si frunze de rozmarin
  • miere

Mod de preparare:

Se coace o friptură de porc pe un pat de ramuri de rozmarin, se fac câteva crestături şi se introduc câteva frunze de rozmarin, în ultimele 5 minute de coacere, se scoate friptura din cuptor şi se unge cu un strat generos de miere.

Apoi se mai coace timp de 5 minute, până se formează o crustă crocantă.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nimic nu se compara cu o friptura de porc 🙂 Mi-ati dat o idee buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.