Carne de porc cu cuscus

Printeaza

Ingrediente:Carne de porc cu cuscus

  • 500 g carne de porc mai grasă
  • 500 g cuşcuş (paste făinoase mărunte)
  • sare
  • curry

 

Mod de preparare:

Tai carnea cubuleţe şi o pui la fiert cu puţină sare la foc mic. 0 fierbi până scade apa, apoi o prăjeşti în untura lăsată de ea până când se formează o crustă.

Pui apoi 500 g cuşcuş şi prăjeşti totul până când compoziţia devine aurie, apoi pui apa şi le fierbi împreună încă 10 minute, la foc mic. Pui sare şi curry după gust.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cuscus cu carne de porc

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Mie una nu-mi place cuscusul de nicio culoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.