Carne de porc cu castraveti

Printeaza

Carne de porc cu castraveti din: file de porc, vin, castravete, ulei, zahar, sare, sos de soia.

Ingrediente:Carne de porc cu castraveti

  • 250 g file porc
  • 1 lingură vin
  • 1 castravete mic
  • 4 linguri ulei
  • zahăr pudră
  • sare
  • sos de soia
  • ulei de susan

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în felii cât mai subţiri şi se toarnă vinul deasupra, amestecându-se bine. Se taie castravetele curăţat în felii subţiri.

Carnea se pune la prăjit, un minut, în ulei bine încins, şi se adaugă castravetele, sarea, zahărul, piperul şi sosul de soia. Se amestecă tot timpul, în cele trei minute cât este ţinut pe foc, şi se dă cratiţa deoparte.

Se stropeşte cu ulei de susan şi se amestecă bine. Se scoate carnea pe un platou şi se serveşte imediat, ornată cu jumătăţi de roadele de castravete.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.