Carne de porc cu cartofi noi
PrinteazaCarne de porc cu cartofi noi din: carne de porc, ceapa, ulei, morcovi, cartofi, cimbru, sare, piper.
- 500 g carne de porc
- 4 cepe
- 5 linguri ulei
- 2 morcovi
- 500 g cartofi noi
- puţin cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii noi bine curăţaţi şi morcovii tăiaţi mai mare se pun la fiert. Intre timp, ceapa se taie peştişori şi se pune la călit în ulei. Se presară sare.
Se lasă să se înmoaie, se adaugă carnea şi, după ce s-a rumenit uniform, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute.
Se adaugă şi cartofii şi morcovii tăiaţi rondele şi se mai lasă împreună pe foc 15 minute. Se presară cimbrul, se potriveşte de sare şi piper.
Carne de porc cu cartofi noi
Pofta buna!