Carne de manzat cu usturoi

Printeaza

Carne de manzat cu usturoi din:carne de manzat, hasmatuchi, tarhon, combru, usturoi, unt, patrunjel.

Ingrediente:Carne de manzat cu usturoi

  • l kg carne de manzat
  • un buchet de haţmaţuchi
  • frunze de tarhon
  • cimbru
  • 2 căţei usturoi
  • pătrunjel verde
  • unt

 

Mod de preparare:

Se spală carnea, se taie felii şi se ruţnenesc în unt.

Frunzele de verdeţuri tăiate şi usturoiul se pasară peste feliile de came, adăugând sare, piper, puţin sos de roşii, un pahar zeamă de carne sau apă. Se acoperă şi se lasă să fiarbă până scade bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.