Carne de ied la cuptor

Printeaza

Carne de ied la cuptor din: pulpa de ied, usturoi, rozmarin, patrunjel, mirt, slanina de porc, pesmet, ulei de masline, sare si piper.

Retete_delicioase_Pulpa_de_ied_cu_cartofi

 

Ingrediente:

  • 1 pulpă de ied
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 rămurică de rozmarin
  • câteva frunze de pătrunjel şi mirt
  • 2 felii bune de slănină de porc
  • 2 linguri cu pesmet
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Săraţi şi piperaţi carnea de ied. Inveliţi-o apoi cu felii de slănină de porc, ungeţi tava cu ulei, puneţi pulpa în tavă şi daţi-o la cuptorul cu foc potrivit.

Din timp în timp, întoarceţi bucata de carne şi stropiţi-o cu sosul din tavă.

Separat, curăţaţi usturoiul, spălaţi busuiocul, pătrunjelul şi mirtul, tocaţi-le mărunt apoi combinaţi-le cu pesmetul.

Scoateţi tava din cuptor, puneţi bucata de carne pe un suport de verdeţuri şi pesmet şi daţi din nou preparatul la cuptor pentru alte 5-7 minute.

 

 

Carne de ied la cuptor

Retete_delicioase_Pulpa_de_ied_cu_cartofi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.