Carne de gaina cu gutui

Printeaza

Carne de gaina cu gutui din: carne de gaina, gutui, unt, faina, zahar, sare.

Ingrediente:Carne de gaina cu gutui

  • 1, 4 kg carne de găină tânără
  • 1,5 kg de gutui
  • 100 g unt sau margarină
  • 1 lingură cu făină
  • 50 g zahăr
  • 1 l de apă
  • sare

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi egale, sotaţi-le in unt, apoi fierbeţi-le 45 de minute cu 1 l apă şi sare.

Separat, curăţaţi gutuile de coajă şi de casuţa cu sâmburi şi, tăiate în felii, prăjiţi-le în unt. Adăugaţi zahărul şi făina.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.