Carne de caprioara fripta

Printeaza

Carne de caprioara fripta din: carne de caprioara, unt sau ulei, slanina afumata.

Ingrediente:Carne de caprioara fripta

  • 1 kg carne de căprioară
  • 100 g de unt sau ulei
  • 200 g de slănină afumată

 

Mod de preparare:

Carnea, proaspătă sau marinată (se şterge cu un şervet şi nu se spală), se leagă cu o sforicică şi se înveleşte cu o hârtie unsă bine cu ulei sau unt.

Se pune la frigare. Din când în când, se stropeşte cu grăsime. Când este gata, se îndepărtează hârtia şi sforicică, se taie felii şi se serveşte. Friptura se poate pregăti şi la ţest, dar atunci trebuie, neapărat, împănată cu slănină.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.