Carne cu mere, pura placere!

Printeaza

Carne cu mere, pura placere!

Batoane_de_carne_cu_mere

Batoane de carne cu mere

Batoane de carne cu mere din: carne de pui, arde gras, ceapa, dovlecel, cartof, usturoi, orez, spanac, mere, curry, chimen, oua, sare, piper, patrunjel, ulei, smantana, sfecla rosie. Ingrediente: 750 g carne de pui un ardei gras o ceapa un dovlecel un cartof 3 catei de usturoi 100 g orez 200 g spanac congelat doua […]

Mere_umplute_cu_carne_de_porc

Mere umplute cu carne de porc

Mere umplute cu carne de porc din: mere, carne de porc, ceapa, usturoi, morcov, ardei capia, smantana, mustar iute, ou, patrunjel, ulei, sare, piper, cartofi, mazare, praz. Ingrediente: 8 mere 300 g carne de porc tocata doua cepe doi catei de usturoi un mrocov mic un ardei capia 300 ml smantana o lingura mustar iute […]

Rulada_cu_carne_de_porc_si_mere

Rulada cu carne de porc si mere

Rulada cu carne de porc si mere din: carne de porc, mere, oua, chifla, lapte dulce pasteurizat, ceapa, cimbru, ulei, piper, sare. Ingrediente: 300 g carne de porc 3 mere acrisoare 2 oua 1 chifla 150 ml lapte dulce pasteurizat 1 ceapa mica 2-3 fire cimbru verde sau 1 lingurita cimbru uscat maruntit 2 linguri […]

Mere verzi umplute cu carne

Mere umplute cu carne de pui si susan

Mere umplute cu carne de pui si susan din: mere, piept de pui, susan, ardei gras, ceapa, sos tomat, smantana, miere de salcam, unt, rozmarin, busuioc, coriandru, piper alb, sare. Ingrediente: 6-8 mere 300 g piept de pui 100 g susan 1 ardei gras rosu 1 ceapa mijlocie 300 ml sos tomat 100 ml smantana […]

rp_Placinta_cu_carne_de_porc_si_mere.jpg

Plăcintă cu carne de porc şi mere

Preîncălzeşte cuptorul la 6/200°C. Intr-un vas larg, încinge 2 linguri ulei şi prăjeşte 1 fir de praz, felii, până când se pătrunde. Adaugă 500 g carne tocată şi prăjeşte 5 min. Adaugă 150 ml vin alb, fierbe 5 min. Adaugă 400 ml sos de vită, preparat din cub concentrat fiert şi îngroşat cu făină, 1/2 […]

Friptura crocanta de porc in sos

Friptura de porc cu mere

Friptura de porc cu mere din: cotlet sau pulpa de porc, mere, mustar, cimbrisor, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg cotlet sau pulpă de porc 7-8 mere sare piper 2 linguri muştar cimbrişor 2-3 linguri ulei   Mod de preparare: Carnea de porc se taie în felii groase de 1,5-2 cm, astfel încât partea de […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune retetele, promit ca le incerc si eu, sau macar o parte din ele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.