Carne cu mazăre

Printeaza

Carne cu mazăre

Ingrediente:Carne cu mazare

  • 1 kg carne de porc
  • 3 cepe
  • 3-4 linguri de făină
  • 100 g untură
  • 60 g bulion
  • 4 kg de mazăre verde sau 2 cutii de mazăre
  • 2- 3 roşii
  • o legătură de mărar
  • o linguriţă de zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea bucăţi şi o prăjeşti în untură încinsă cât să se rumenească puţin. Scoţi carnea şi căleşti în untură ceapa tăiată mărunt.

Adaugi făina şi bulionul, stingi cu apă caldă şi mai fierbi puţin.

Dacă ceapa este prea mare tăiată, strecori zeama, o torni peste carne şi le pui la fiert.

Când carnea este aproape gata pui mazărea fiartă, adaugi roşiile tăiate mărunt, o lin­guriţă zahăr, mărarul tocat, potriveşti de sare şi o mai laşi să fiarbă 10 minute.

Carne cu mazăre

Carne cu mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.