Carnati uscati la vant

Printeaza

Carnati uscati la vant din: carne, boia, sare, piper.

Ingrediente:Carnati uscati la vant

  • 1 kg carne de porc
  • 2 kg carne de oaie
  • boia de ardei iute
  • sare şi piper

 

 

 

Mod de preparare:

Se dau prin maşina de tocat 1 kg carne de porc şi 2 kg carne de oaie. Se frământă cu boia de ardei iute, sare şi piper. Se umplu intestine de oaie.

Aceşti cârnaţi nu se afumă, ci se ţin atârnaţi la rece, sub streaşină, până când se zvântă şi se întăresc.

Se servesc ca atare, neprăjiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.