Carnati preparati in casa

Printeaza

Carnati preparati in casa

Ingrediente:Carnati preparati in casa

  • carne de porc de la gat
  • pulpele din fata
  • alte bucati
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • enibahar
  • usturoi
  • supa de carne
  • mate de porc

 

Mate de porc:

Se da carnea prin masina, se pune intr-un vas mare sau intr-un lighneas. Se adauga sare, piper, coriandru pisat, enibahar si zeama strecurata de la un mujdei de usturoi.

Aceasta se face astfel: se ia putina supa de carne, din zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face special, in acest scop, putina supa.

Se piseaza o capatana de usturoi, se pune intr-un vas, impreuna cu supa fierbinte. Aceasta zeama strecurata, se pune putin cate putin in carne, care se framanta cu mainile ca un aluat. Se servesc proaspeti, fripti in tigaie, sau se pun la fum.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.