Carnati de porc in sos de vin

Printeaza

Carnati de porc in sos de vin din: carnati proaspeti, vin, unt, usturoi, faina, dafin, bulion, sare, piper, nucsoara.

 

Ingrediente: Carnati de porc in sos de vin

  • 800 g cârnaţi proaspeţi
  • 200 ml vin alb
  • 50 g unt
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură făină
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • piper
  • nucşoara

Mod de preparare:

Fierbi pentru 10 minute cârnaţii cu apă puţină, cât să îi cuprindă. în acest timp rumeneşti  făina în unt, adaugi bulionul, stingi cu vinul şi torni sosul peste cârnaţi.

Pui şi foile de dafin, usturoiul tăiat feliuţe, presari sare, piper şi nucşoară după gust şi laşi totul să fiarbă înăbuşit până scade sosul.

Poftă buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.