Carnati de porc haiducesti

Printeaza

Carnati de porc haiducesti din: carne de porc, slanina, sare, piper, maghiran, coriandru.

Ingrediente:

  • 2 kg carne de porc
  • 500 g slanina
  • boia
  • sare si piper
  • maghiran
  • coriandru

 

Mod de preparare:

Se toacă mărunt cu satârul 2 kg carne de porc. Se taie cu cuţitul 500 g slănină, în cubuleţe. Se amestecă totul, se adaugă boia de ardei iute, sare, piper, măghiran şi coriandru din belşug şi se umplu cârnaţii.

Se pun la rece, atârnaţi pe o bară. După ce se zvântă, se afumă câteva zile, până capătă o culoare rumenă şi se usucă bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.