Carnati la cuptor in aluat

Printeaza

Carnati la cuptor in aluat din: carnati, oua, lapte, faina, rosii, ulei, rozmarin, praf de copt, sare, piper.

Ingrediente:Carnati_la_cuptor_in_aluat

  • 4-5 bucăţi cârnaţi (circa 350 g)
  • 3 ouă
  • 250 ml lapte
  • 300 g făină
  • 150 g roşii din bulion, tăiate în sferturi
  • 1 lingură ulei
  • rozmarin
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Faci aluatul de clătite aşa: baţi ouăle cu laptele, apoi adaugi făina (în care ai pus praful de copt), sarea, piperul şi continui să amesteci. După ce ai făcut aluatul, îl laşi la dospit 15-20 de minute.

In timpul acesta prăjeşti cârnaţii în ulei (o lingură este suficientă, deoarece cârnaţii îşi mai lasă din sucul lor). După ce s-au prăjit, îi scoţi din tigaie, iar uleiul rămas în urma prăjirii îl pui într-un vas de iena sau într-o tavă.

Adaugi aluatul, apoi cârnaţii şi roşiile tăiate în sferturi. Pui rozmarin, după gust şi dai tava la cuptorul preîncălzit, pentru 40-45 de minute.

Carnati la cuptor in aluat

Carnati_la_cuptor_in_aluat

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.