Carnati haiducesti cu maghiran

Printeaza

Carnati haiducesti cu maghiran din: carne de porc, slanina, sare, boia, maghiran, coriandru, mate de oaie.

Ingrediente:Carnati haiducesti cu maghiran

  • 1 kg carne de porc
  • 200 g slănină afumată
  • sare
  • boia de ardei iute
  • maghiran
  • coriandru
  • maţe de oaie

 

Mod de preparare:

Tocaţi bine carnea cu un satâr sau cu o secure ascuţită. Tăiaţi slănina pătrate mici, puneţi-le peste carne, adăugaţi sare, boia iute, maghiran şi coriandru măci­nat.

Omogenizaţi amestecul şi faceţi cârnaţi folosind o pâlnie. Legaţi strâns maţul la capătul de jos ca să nu iasă umplutura.

Puneţi cârnaţii la zvântat câteva zile, apoi afumaţi-i.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.