Carnati haiducesti cu maghiran

Printeaza

Carnati haiducesti cu maghiran din: carne de porc, slanina, sare, boia, maghiran, coriandru, mate de oaie.

Ingrediente:Carnati haiducesti cu maghiran

 

Mod de preparare:

Tocaţi bine carnea cu un satâr sau cu o secure ascuţită.

Tăiaţi slănina pătrate mici, puneţi-le peste carne, adăugaţi sare, boia iute, maghiran şi coriandru măci­nat.

Omogenizaţi amestecul şi faceţi cârnaţi folosind o pâlnie.

Legaţi strâns maţul la capătul de jos ca să nu iasă umplutura.

Puneţi cârnaţii la zvântat câteva zile, apoi afumaţi-i.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Carnati cu legume coapte

Carnati cu legume coapte

Carnati cu legume coapte din: ceapa rosie, ardei gras, ulei de masline, condimente, carnati, sare si piper. Ingrediente: 2 cepe roșii, taiate julienne 1 ardei gras rosu, fara seminte, taiat felii 1 ardei gras galben, fara seminte, taiat felii ulei de masline 2 lingurite condimente italiene 4-5 carnati sare si piper   Mod de preparare: […]

 

Carnati cu boia si usturoi

Carnati cu boia si usturoi

Carnati cu boia si usturoi din: carne de porc, carne de vita, sare, piper, boia, usturoi, ienibahar. Ingrediente: 700 g carne de porc 300 g carne de vită 1 lingură cu sare 2 g silitră piper măcinat 1 linguriţă cu boia de ardei 1 căpăţână de usturoi 1/2 linguriţă cu ienibahar   Mod de preparare: […]

 

Carnati cu boia

Carnati cu boia

Carnati cu boia din: carne de vita, carne de porc, usturoi, boia, sare, piper. Ingrediente: 10 kg carne de porc (pulpă, spată, ceafă) 3 kg carne de vită 700 g usturoi 100 g boia roşie iute 3 linguri mari de sare 30 g piper 1 lingură zahăr 15 m maţe mai subţiri   Mod de preparare: Carnea […]

 

Carnati cu smochine

Carnati cu smochine din: carnati, struguri, smochine, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 cârnaţi proaspeţi un ciorchine strugure 3 smochine proaspete 2 linguri ulei sare piper rozmarin   Mod de preparare: Carnaţii se înţeapă cu o scobitoare şi se fierb 5 minute. Se lasă la scurs. In ulei încins se pun boabele de strugure şi smochinele […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.