Carnati de ficat

Printeaza

Carnati de ficat din: ficat, carne, condimente, sare, slanina, ceapa, usturoi.

Ingrediente:Carnati de ficat

  • 1 ficat de porc şi 1 ficat de vită
  • carne
  • condimente
  • sare
  • 1 kg slănină
  • 1 ceapă
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Fierbeţi timp de 10 minute ficatul, slănina şi carnea, apoi scoateţi-le, răciţi-le şi daţi- le prin maşina de tocat.

Adăugaţi la amestec ceapa tăiată mărunt, sarea, condimen­tele şi usturoiul. Omogenizaţi.

Umpleţi intestinul gros sau maţe de la un porc mare, legaţi-le la capete şi puneţi-le la fiert în apă caldă.

După 60 minute de fierbere la foc mic, scoateţi cârnaţii în apă rece, apoi zvântaţi-i.

Păstraţi-i la rece 10-12 zile şi serviţi-i la micul dejun sau ca aperitiv.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Carnati oltenesti cu cimbru si usturoi

Carnati moldovenesti (trandafir)

Carnati moldovenesti (trandafir) din: carne de porc, slanina, usturoi, coriandru, cimbru, sare, piper, mate subtiri. Ingrediente: 1 kg carne de porc 250 g slănină fragedă usturoi coriandru cimbru sare piper maţe subţiri   Mod de preparare: Treci carnea prin maşina de tocat, adaugi condimentele şi slănina tăiată cubuleţe mici. Usturoiul se foloseşte ca mujdei, pentru […]

Carnati taranesti de porc

Carnati taranesti de porc

Carnati taranesti de porc din: carne de porc, slanina, sare, cartofi, piper, boia, cimbru, usturoi, mate de porc. Ingrediente: 1 kg carne de porc 300 g slănină 1 lingură cu sare 300 g cartofi fierţi piper boia iute cimbru usturoi maţe subţiri de porc   Mod de preparare: Treci carnea prin maşină, frămânţi cu sarea […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.