Carnati, dovleac si cartofi la cuptor

Printeaza

Carnati, dovleac si cartofi la cuptor din: cârnaţi de porc proaspeţi, dovleac, cartofi mici, ulei, boia, zeama de lamaie, smântână, frunze de busuioc.

Carnati_dovleac_si_cartofi_la_cuptor

Ingrediente:

  • 8 buc cârnaţi de porc proaspeţi
  • 350 g dovleac
  • 500 g cartofi mici, tăiaţi în doua
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguriţe boia
  • zeama de la 1 lâmâie
  • 2-3 linguri smântână
  • câteva frunze de busuioc

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. In tava de copt pune cârnaţii, dovleacul, cartofii şi stropeşte cu uleiul si zeama de lămâie, presară boiaua, sare şi piper.

Dă la cuptor 30 min, amestecând după 15 min. Serveşte cu smântână pusă din loc în loc şi presără cu busuioc.

Carnati, dovleac si cartofi la cuptor

Carnati_dovleac_si_cartofi_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.