Carnati, dovleac si cartofi la cuptor
PrinteazaCarnati, dovleac si cartofi la cuptor din: cârnaţi de porc proaspeţi, dovleac, cartofi mici, ulei, boia, zeama de lamaie, smântână, frunze de busuioc.
Ingrediente:
- 8 buc cârnaţi de porc proaspeţi
- 350 g dovleac
- 500 g cartofi mici, tăiaţi în doua
- 1 lingură ulei
- 2 linguriţe boia
- zeama de la 1 lâmâie
- 2-3 linguri smântână
- câteva frunze de busuioc
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. In tava de copt pune cârnaţii, dovleacul, cartofii şi stropeşte cu uleiul si zeama de lămâie, presară boiaua, sare şi piper.
Dă la cuptor 30 min, amestecând după 15 min. Serveşte cu smântână pusă din loc în loc şi presără cu busuioc.
Carnati, dovleac si cartofi la cuptor
Pofta buna!