Carnati din carne de curcan si porc

Printeaza

Carnati din carne de curcan si porc din: carne de curcan, ceafa de porc, slanina, usturoi, boia de ardei iute, sare, piper, mahiran.

Ingrediente:Carnati_din_carne_de_curcan_si_porc

  • 1 kg carne de curcan
  • 1 kg ceafa de porc impanata
  • 800 g slanina cruda
  • 2 capatani de usturoi
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • maghiran

 

Mod de preparare:

Desfaci carnea de curcan de pe pulpe si o toci cu satarul. Carnea de porc si slanina le dai prin masina de tocat. Amesteci cele doua compozitii de carne, adaugi mujdeiul de usturoi, piper macinat, boia, maghiran pisat si sare dupa gust.

Umpli intestinele spalate bine, care pot fi de porc sau de oaie. Dai apoi carnatii la aer, sa se zvante bine 1-2 zile, dupa care ii pui la afumatoare, la fum cald, pentru 3-4 ore.

Carnati din carne de curcan si porc

Carnati_din_carne_de_curcan_si_porc

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • carnati de curcan
  • reteta preparare carnati curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.