Carnati de casa din porc

Printeaza

Carnati de casa din porc din: mate de porc, pulpa de porc, slanina, usturoi, vin, condimente, cimbru, sare.

Ingrediente:Carnati de casa din porc

  • 6 metri maţe de porc
  • 3 kg pulpă de porc
  • 1 kg slănină albă
  • 10 căţei de usturoi
  • 200 ml vin roşu
  • 1 plic de condimente pentru cârnaţi
  • 1 lingură de cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Dă carnea şi slănina prin maşina de tocat. Pune la fiert 400 ml de apă, adaugă usturoiul pisat, condimentele şi sarea. Acoperă şi lasă la infuzat un sfert de oră.

Toarnă lichidul peste carne şi amestecă bine. Adaugă vinul. Ţine la frigider câteva ore ca să-şi ia aromele. Spală maţele cu apă caldă, apoi umple-le cu amestecul de carne cu ajutorul accesoriului special ataşat maşinii de tocat.

Răsuceşte din loc în loc. Lasă cârnaţii la zvântat.

Prăjeşte-i şi serveşte-i cu salată de varză murată.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.