Carnati de casa din carne de porc

Printeaza

Carnati de casa din carne de porc din: fleica de porc, usturoi, interstine, sare, piper, boia, cimbru, ulei.

Ingrediente:Carnati de casa din carne de porc

  • 6 kg fleică de porc
  • o căpăţână usturoi
  • 10 m intestine
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Carnea se toacă la maşină sau se taie mărunt la cuţit. Se amestecă apoi cu usturoiul pisat, sare, piper, boia si cimbru, după gust.

Intestinele spălate bine se ataşează pâlniei speciale de la maşina de tocat şi se umplu treptat cu amestecul de carne.

Pe măsură ce se umplu intestinele, se răsucesc din loc în loc pentru a forma un cârnat. Se leagă la capete şi se lasă la aer pentru 3 zile. Apoi se prăjesc în ulei şi se servesc cu garnitură după preferinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.