Carnati de casa cu usturoi si cimbru

Printeaza

Carnati de casa cu usturoi si cimbru din: carne de porc, intestine subtiri de porc, usturoi, sare, piper macinat, cimbru, boia de ardei iute.

Ingrediente:Carnati_de_casa_cu_usturoi_si_cimbru

  • 5 kg carne de porc
  • 8 metri de intestine subtiri de porc
  • 8 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • boia de ardei iute

 

Mod de preparare:

Tai carnea de porc bucăţi mici şi o dai prin maşina de tocat. Căţeii de usturoi îi pisezi şi-i amesteci cu carnea tocată, adăugând condimentele după gust.

Cureţi maţele de porc foarte bine, iei unul dintre capete şi-l aşezi la pâlnia maşinii de tocat.

Pui carnea şi umpli cârnaţii puţin câte puţin. Pentru a preveni ruperea lor, este indicat ca, din când în când, să răsuceşti intestinele.

Ii legi la capete şi-i dai la zvântat într-un loc bine aerisit şi rece.

Carnati de casa cu usturoi si cimbru

Carnati_de_casa_cu_usturoi_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.