Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Printeaza

Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Ingrediente:Carnati de casa cu branza si mamaliguta

  • 500 g cârnaţi afumaţi
  • 300 g brânză de burduf
  • mălai
  • 2 ouă
  • 100 ml smântână
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se face o mămăligă potrivită. Carnaţii se taie feliuţe şi se prăjesc, într-o formă rotundă unsă bine cu grăsime se pune jumătate din mămăliguţă, se netezeşte şi se acoperă cu cârnaţi şi brânză (jumătate din ambele).

Se aşază restul de mămăliguţă, apoi se acoperă cu alt strat de brânză şi cârnăciori

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.