Carnati cu sange

Printeaza

Carnati cu sange din: carne, sange, plamani, rinichi, sorici, sare, condimente.

Ingrediente:Carnati cu sange

  • 1 kg carne cu grăsime
  • 1 pahar cu sânge
  • plămâni
  • inimă
  • rinichi
  • şorici
  • sare
  • condimente

 

Mod de preparare:

Tocaţi carnea folosind o secure ascuţită; puneţi-o într-un vas adânc, adăugaţi tocătura din plămâni, inimă, rinichi, puneţi şorici tocat mare, sare şi condimente după gust.

Omogenizaţi amestecul, adăugaţi un pahar de sânge pe care l-aţi păstrat cu sare (la rece), omogenizaţi din nou şi umpleţi cârnaţii. Folosiţi maţe de porc.

Când sunt gata, puneţi cârnaţii în apă fierbinte şi ţineţi-i pe marginea plitei 15 min. Puneţi vasul pe foc mic şi fierbeţi 30 min, timp în care înţepaţi cârnaţii cu furculiţa ca să se scurgă surplu­sul de apă şi de grăsime.

Scoateţi-i şi răciţi-i, apoi păstraţi-i la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.