Carnati cu fasole

Printeaza

Carnati cu fasole din: fasole, morcov, ceapa, pastarnac, telina, carnati , ardei, suc de rosii, rosie, sare, piper, ulei, cimbru.

Ingrediente:Carnati cu fasole

  • 400 g fasole albă
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină
  • 6 cârnaţi
  • 1 ardei
  • 200 ml suc de roşii
  • 1 roşie
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Pui la înmuiat fasolea peste noapte, o scurgi, o speli şi o fierbi. După ce fasolea a fiert 10 minute arunci apa şi o pui din nou la fiert în apă clocotită cu sare, morcovul, păstâmacul şi ţelina întregi.

Laşi să fiarbă până se înmoaie. Separat, tai carnaţii bucăţi şi-i căleşti în ulei. Când sunt pe jumătate făcuţi, adaugi ceapa tocată, roşia descojită şi tocată şi ardeiul tăiat. După ce s-au înmuiat legumele puţin, pui fasolea şi sucul de roşii, sare şi piper după gust şi cimbru.

Amesteci şi laşi câteva minute să se pătrundă aromele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.