Carnati cu enibahar si cuisoare

Printeaza

Carnati cu enibahar si cuisoare din: intestine de porc, carne de porc, usturoi, cuisoare, enibahar, boia dulce, piper, sare.

Ingrediente:Carnati_cu_enibahar_si_cuisoare

  • intestine de porc subtiri
  • 2 kg carne de porc (nu prea slaba)
  • 6 catei de usturoi
  • 1 jumatate de lingurita cuisoare pisate
  • 1 jumatate de lingurita enibahar
  • 1 jumatate de lingurita boia dulce
  • 1 jumatate de lingurita piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Intoarceţi maţele de porc pe dos şi cu partea neascuţită a lamei unui cuţit curăţaţi bine, apoi frecaţi-le cu sare şi lăsaţi-le câteva ore în apă rece. Dati carnea de porc prin maşina de tocat cu sită mare.

Amestecaţi-o apoi cu mirodeniile şi cu zeama usturoiului pisat şi ţinut 20 de minute în puţină apă caldă. Amestecaţi bine până obţineţi o compoziţie omogenă.

Potriviţi de sare şi umpleţi maţele de porc, folosind maşina de tocat carne cu pâlnie.

După ce aţi umplut cârnaţii, lăsaţi-i câteva ore la rece, de preferat ar fi de pe o zi pe alta, într-un loc unde să-i afumati-i la fum rece 3-4 zile.

Carnati cu enibahar si cuisoare

Carnati_cu_enibahar_si_cuisoare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.