Carnati cu ciuperci

Printeaza

Carnati cu ciuperci din: carnati, ciuperci, pasta de rosii, ceapa, lamaie, parmezan, patrunjel, dafin, piper, maghiran, zahar pudra, rozmarin.

Ingrediente:Carnati cu ciuperci

  • 2 fire cârnaţi Debrecen
  • 250 g ciuperci
  • 1 cutiuţă pastă de roşii (3 linguri)
  • 1 ceapă
  • 1/2 lămâie
  • 50 g parmezan
  • pătrunjel verde
  • dafin
  • piper
  • măghiran
  • zahăr pudră
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se taie felii şi se călesc împreună cu ceapa tăiată mărunt. Se condimentează cu vegeta, una-două foi de dafin, piper şi o linguriţă de măghiran. După ce a scăzut zeaima, se adaugă cutiuţa de pastă de roşii şi zeama de la o jumătate de lămâie. Pentru un gust mai plăcut, se adaugă câte o linguriţă de zahăr pudră şi rozmarin.

Intre timp, se taie rondele firele de cârnaţi şi se adaugă la mâncarea de ciuperci. La sfârşit se presară pătrunjelul verde, tocat mărunt, şi parmezanul.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.