Carnati cu branza de burduf si mamaliguta

Printeaza

Carnati cu branza de burduf si mamaliguta

Carnati cu branza de burduf si mamaliguta

Ingrediente:

  • 500 g cârnaţi de casă afumaţi
  • 300 g brânză de burduf
  • mălai
  • două ouă
  • 100 g smântână
  • ulei
  • sare

Preparare:

Se face o mămăligă potrivită din mălai, apă şi sare. Carnaţii se taie felii şi se prăjesc într-o formă unsă cu grăsime, până se rumenesc, apoi se taie în felii groase.

Se pune jumătate din mămăliguţă pe fundul tăvii, deasupra se pun carnaţii şi brânza, apoi restul de mămăliguţă şi se acoperă din nou cu brânză şi cârnăciori.

Se pune la cuptorul încins dinainte, 15 minute, după care se toarnă ouăle bătute cu smântână şi se mai lasă 5 minute.

Carnati cu branza de burduf si mamaliguta

Carnati cu branza de burduf si mamaliguta

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai mancat branza de burduf de cand eram flacau 🙂 Mi-ati facut o pofta…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.