Carnati, coaste si carne conservate in untura

Printeaza

Carnati, coaste si carne conservate in untura din: carnati, coaste de porc, pulpa de porc, ulei, untura.

Ingrediente:Carnati, coaste si carne conservate in untura

  • cârnati afumaţi
  • coaste afumate
  • pulpă de porc
  • untură de porc
  • ulei

 

Mod de preparare:

Iei o oală mai mare, în funcţie de câţi cârnati, coaste si carne ai. O speli bine, o pui la uscat, apoi aşezi pe fundul ei beţe de lemn, în formă de grătar, să nu se prindă carnea de fund.

Pui un rând de cârnati afumaţi si tăiati în bucăţi de 10 cm fiecare, apoi un rând de coaste de porc afumate şi tăiate tot bucăţi de 10 cm, după care un rând de carne tăiată felii. Procedezi aşa până termini toată carnea.

In altă oală pui două părţi de untură să se topească, iar în alta o parte de ulei, să se prăjească puţin. Când untura e topită, iar uleiul prăjit, le amesteci şi le torni peste carne, să treacă de două degete peste ea.

Pui oala pe foc mic şi laşi să fiarbă până când carnea e gata. Focul trebuie să fie mic, pentru că dacă este mare, carnea se va prăji foarte tare şi se va întări.

Când e gata, iei oala de pe foc, laşi să se răcească, o legi cu o folie, pui capacul pe ea şi o depozitezi în cămară.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.