Carnati de casa pe pat de fasole

Printeaza

O reteta de carnati de casa pe pat de fasole din: carnati de casa, fasole, morcovi, ardei capia, ceapa rosie, usturoi, rosii si marar.

Ingrediente:Carnati de casa pe pat de fasole

  • 8 carnati de casa
  • 400 g fasole alba cu bob mare
  • 4 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe rosii
  • 4-6 catei usturoi
  • 4 rosii mari
  • 1-2 legatura marar

 

Mod de preparare:

Se pune fasolea să fiarbă. Separat, se curăţă ceapa şi usturoiul şi se toacă mărunt. Se călesc în ulei şi se adaugă ardeii şi morcovii tăiaţi mărunt. Se adaugă apă puţin câte puţin, până fierb bine.

Se spală roşiile, se opăresc şi se decojesc. Se pasează cu blenderul. Pasta de roşii obţinută se toar­nă în tigaia cu legumele fierte.

Se adaugă fasolea şi se condimentează cu sare şi piper. Se rumenesc cârnaţii pe grătar şi se servesc cu mâncarea de fasole. Se ornează cu mărar tocat mărunt.

Carnati de casa pe pat de fasole

Carnati de casa pe pat de fasole

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.