Carnati de casa cu cimbru

Printeaza

Carnati de casa cu cimbru din: pulpa de porc, burta de porc, slanina, ardei, usturoi, cimbru, sare, piper, vin.

Ingrediente:Carnati de casa cu cimbru

  • 3 kg pulpă de porc
  • 3 kg burtă de porc
  • 1 kg slănină
  • 500 g usturoi curăţa
  • 500 g ardei iuţi uscaţi, curăţaţi de seminţe
  • 4-5 linguri cimbru uscat
  • 2 linguri piper măcinat
  • 500 ml vin alb
  • 150 g sare

 

Mod de preparare:

Se dau prin maşina de tocat 3 kg pulpă de porc, 3 kg burtă de porc, 1 kg slănină, 500 g usturoi curăţat, 500 g ardei iuţi uscaţi, curăţaţi de seminţe.

Se frământă cu 4-5 linguri cimbru uscat, 2 linguri piper măcinat, 500 ml vin alb şi 150 g sare grunjoasă. Se lasă să se odihnească 30 minute, apoi se formează o chiftea. Se prăjeşte şi se potriveşte de sare şi piper.

Se umplu intestinele de porc cu amestecul de carne, se usucă puţin la aer, apoi se depozitează la congelator, în pacheţele de câte 4-5, care se înfăşoară în folie de aluminiu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.