Carnaciori subtiri in aluat

Printeaza

Carnaciori subtiri in aluat din: aluat, carnaciori subtiri, ou, seminte de susan alb si negru.

Ingrediente:Carnaciori subtiri in aluat

  • 400 g aluat foitaj
  • 300 g cârnăciori subţiri
  • un ou pentru uns
  • seminţe de susan alb şi negru

 

Mod de preparare:

Aluatul se întinde uşor pe masa presărată cu puţină făină.

Se taie în pătrate.

Pe fiecare pătrat se aşază câte un cârnăcior si se unesc două colţuri.

Se ung cu ou bătut. Se presară cu susan alb şi negru şi se coc 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.