Carnaciori cu legume

Printeaza

O reteta de carnaciori cu legume din: carnaciori, ardei gras, ceapa rosie, ulei, bere, ketchup si sare.

Ingrediente:Carnaciori cu legume

  • 8 carnaciori
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml bere
  • 100 ml ketchup
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi ardeii şi cea¬pa, după care le tai fâşii subţiri. Crestezi orizontal cârnăciorii pe toată lungimea pană la jumătate. Ai grijă să nu fie prea adânci crestăturile. Aşezi în crestături fâşii de ardei şi ceapă, alternându-le.

Fâşiile de legume rămase le sotezi în puţin ulei încins, le pui într-un vas termorezistent, adaugi berea amestecată cu hetchupul şi sare, după gust. Aşezi cârnăciorii şi introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru circa 40 de minute.

Carnaciori cu legume

Carnaciori cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.