Carnaciori la gratar cu dovlecei

Printeaza

Carnaciori la gratar cu dovlecei din: carnaciori, dovlecei, ulei de masline, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Carnaciori la gratar cu dovlecei

  • 4 carnaciori
  • 4 dovlecei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 linguri cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi uleiul cu sare, cimbru şi piper. Tăiaţi dovleceii în felii, pe lungime şi ungeţi fiecare felie, pe ambele părţi cu uleiul condimentat. Lăsaţi feliile 10 minute la frigider.

Rulaţi cârnăciorii, ca să obţineţi spirale, pe care prindeţi-le cu beţişoare de frigărui, ca să le puteţi manevra mai uşor. Prăjiţi cârnăciorii pe grătarul încins, pe ambele feţe şi apoi prăjiţi şi feliile de dovlecei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.