Carnaciori in foitaj

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de carnaciori in foitaj din: aluat foitaj, carnati picanti, ou si cascaval.

Ingrediente:Carnaciori in foitaj

  • 500 g aluat foitaj

pentru umplutura:

  • 500 g carnati picanti
  • 1 ou
  • 100 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Intinzi bucata de foitaj putin cu sucitorul, dupa care tai fasii late de 5 cm. Diecare fasie o tai in cinci bucati. Carnatii ii tai bucati tot de 5 cm.

Ungi cu ou batut fasiile de aluatl, presari cascaval ras si rulezi fiecare bucata de carnat, strangi bine aluatul la rulare.

Asezi rulourile intr-o tava cu hartie de copt si le introduci in cuptorul incins pentru 25-30 de minute.

Carnaciori in foitaj

Carnaciori in foitaj

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt foarte buni, insa acum vand toate patiseriile asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.