Carnăciori cu sos curry

Printeaza

Carnăciori cu sos curry

Carnăciori cu sos curry

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei
  • 30 cârnăciori
  • 200 ml ketchup cu curry şi condimente
  • 6 linguri roşii pasate
  • zahăr
  • curry

Preparare:

Incingeţi uleiul într-o tigaie mare şi prăjiţi acolo cârnăciorii la foc mediu. Pentru sos, amestecaţi ketchup-ul, roşiile, zahărul şi praful de curry.

Aşezaţi cârnăciorii pe platouri mici, turnaţi sosul şi, eventual, presăraţi puţin curry peste ei.

Cârnăciori cu sos curry.jpg

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Un ketchup cu curry delicios am gasit la magazinul Biocarmen din Galati. http://www.biocarmen.ro

  2. Pare o reteta foarte interesanta, o s-o fac si eu. Sosul prefer sa-l fac eu si sa nu-l cumpar. Mereu iese mai bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.