Carnaciori cu mancarica de linte si rozmarin

Printeaza

Carnaciori cu mancarica de linte si rozmarin din: lei de floarea soarelui, ceapa, usturoi, telina, morcovi, pastarnac, ciuperci, supă limpede de pui, rozmarin, cârnăciori proaspeţi, conservă de linte brună,

Carnaciori_cu_mancarica_de_linte_si_rozmarin

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapă mare, tăiată felii
  • 2 căţei de usturoi, zdrobit
  • 2 codiţe de ţelinâ, tocate
  • 2 buc morcovi, tocat
  • 1 pâstârnac,tocat
  • 100 g ciuperci, tocate
  • 300 ml supă limpede de pui
  • 1 lingură rozmarin, tocat
  • 8 cârnăciori proaspeţi
  • 250 g conservă de linte brună
  • 3 linguri pătrunjel proaspăt, tocat

 

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul şi prăjeşte ceapa la foc potrivit 5 min. Adaugă usturoiul, felina, morcovul, păstârnacul şi ciupercile şi părăjeşte 5 min, până când se înmoaie.

Adaugă supa şi rozmarinul şi adu la punctul de fierbere. Micşorează flacăra şi lasă să fiarbă înăbuşit cu capacul 10 min. Intre timp, dă cârnăciorii la grill 15 min, întorcând frecvent, până când se pătrund.

Adaugă lintea în legume şi înălzeşte complet. Potriveşte gustul de sare şi piper şi presară pătrunjelul. Serveşte în boluri cu cârnăciorii deasupra.

Carnaciori cu mancarica de linte si rozmarin

Carnaciori_cu_mancarica_de_linte_si_rozmarin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.