Carnaciori crocanti cu branza

Printeaza

Carnaciori crocanti cu branza

Ingrediente:Carnaciori crocanti cu branza

  • 4 cârnaţi proaspeţi sau afu­maţi (de preferat afumaţi, că se taie mai bine)
  • 50 g brânză
  • 8 felii costiţă sau bacon
  • o lingură de muâar

 

Mod de preparare:

Tai cârnăciorii în două pe lungime sau îi crestezi transversal la distanţă de 4-5 cm. Aşezi feliuţe de brânză între crestături sau pe toată lunginea lor.

Ungi feliile de costiţă cu muştar, le înfăşori dnuă câte două în jurul fiecărui cârnăcior şi le prinzi cu sco­bitori.

Ii prăjeşti în ulei 10-15 minute până se rume­nesc frumos pe toate părţile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.