Carbonara cu spanac

Printeaza

Carbonara cu spanac din: spaghete, bacon, spanac, carne, ulei, oua, smantana.

Ingrediente:Carbonara cu spanac

  • 1 pachet de spaghete
  • 100 g piure de spanac
  • 100 g bacon
  • 300 g carne tocată amestec
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • 4 linguri smântână
  • 100 g parmezan (caşcaval ras)

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert apă cu o linguriţă de sare; se adaugă spaghetele şi se fierb 10 min. Se călesc în ulei cubuleţe de bacon cu spanac. Se căleşte intr-o picătură de ulei carnea tocată, cu un praf de sare şi piper

Pentru sos, se amestecă smântână cu ouăle şi parmezanul ras, piper şi sare. Se pun pe foc mic, amestecând continuu până dă intr-un clocot şi se îngroaşă puţin, apoi se iau de pe foc.

Se scurg spaghetele şi se amestecă bine cu piureul de spanac. Pe farfurie se aşază câte un cuib de spaghete, în el se pune o lingură de carne tocată.

Se toarnă sosul încă fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.