Caracatita in sos ragu

Printeaza

Caracatita in sos ragu din: pui de caracatita, usturoi, ulei, vin, pasta de tomate, rosii, ceapa.

Ingrediente:Caracatita in sos ragu

  • 50 ml ulei de masline
  • 500 g pui de caracatita opariti
  • 1 ceapa mijlocie, tocata marunt
  • 4 catei de usturoi, tocati marunt
  • 250 g vin alb
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 500 g rosii lunguiete, carnoase, curatate de pielite si de samburi si tocate marunt

Mod de preparare:

Puneţi într-o cratiţă la încins uleiul de măsline; adăugaţi puii de caracatiţă şi câliţi-i până încep să se strângă, adică aproximativ 2 minute. Nu este nici o problemă dacă se şi rumenesc puţin. Adăugaţi ceapa şi usturoiul şi amestecaţi bine toate ingredientele, să nu se ardă.

Turnaţi în cratiţă vinul şi fierbeţi carnea în continuare, până ce alcoolul s-a evaporat. Puneţi pasta de tomate şi amestecaţi din nou. Continuaţi fierberea încă 3-5 minute, până ce sosul scade.

Adăugaţi roşiile, potriviţi mâncarea după gust şi fierbeţi-o la foc mic încă vreo 15-25 minute.

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/caracatita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.