Capsune marinate spicy

Printeaza

O reteta delicioasa de capsune marinate spicy din: capsune, zahar vanilat, suc de portocale sau visine, pipet roz sau rosu, ingheata si frunze de menta.

Ingrediente:Capsune marinate spicy

  • 500 g căpşune
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 100 ml de suc (de portocale sau de vişine)
  • 1 vârf de cuţit de piper roz sau roşu
  • 1 cutie de îngheţată
  • frunze de mentă pentru ornat

 

Mod de preparare:

Speli căpşunele, le cureţi şi le înjumătăţeşti sau le tai în patru. Le amesteci apoi cu zahărul vanilat, sucul şi cu piperul roz măci­nat. Laşi să se întrepătrundă aromele timp de 10 minute.

Pui căpşunele în pahar şi le aranjezi cu îngheţată. Ornezi, după gust, cu frunze de mentă sau de melisă sau o laşi simplă. Consumi îngheţata imediat.

Capsune marinate spicy

Capsune marinate spicy

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.