Capsune in gelatina

Printeaza

Capsune in gelatina din: capsuni, zahar, lamai, kiwi, gelatina, menta, frisca.

Ingrediente:Capsune in gelatina

  • 600 g căpşune
  • 60 g zahăr brun
  • o lămâie verde
  • 4 kiwi
  • 2 linguri sirop de căpşune
  • un g gelatină
  • mentă, pentru decor
  • 175 ml frişca lichidă
  • zmeură

 

Mod de preparare:

Se spală rapid şi se curată căp$unele de codiţe. Se taie cuburi mici care se pun într-un vas. Se adaugă suc de lămâie şi siropul de căpşune. Se acoperă şi se lasă 20 de minute la rece.

Se scurg apoi căpşunele, se păstrează 3 linguri de suc care se pun pe foc şi se amestecă cu gelatina înmuiată în apă. Se pune peste căpşune. Se lasă 2 ore la rece.

Pentru servit, se aşază cercuri de metal în farfurii, se repartizează căpşunele, se pune frişcă bătută, kiwi tăiat rondele iar frişcă şi se ridică cercul de metal.

Se aşază zmeură deasupra şi se decorează cu frunze de mentă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.