Cap de porc cu varza

Printeaza

Cap de porc cu varza

Ingrediente:Cap de porc cu varza

  • 1,5 kg cap de porc
  • 2 kg varză acră
  • 5 g cimbru
  • 5 g piper
  • sare
  • 1 legătură mărar
  • dafin
  • 2 roşii (bulion)
  • boia

 

Mod de preparare:

Capul de porc se mai pârleşte (eventual), se spală şi se fierbe la foc domol cu sare şi dafin cam 1,5 oră.

Se ia carnea de pe oase, se strecoară şi se aşază peste varza tăiată fideluţă şi amestecată cu cimbru, boia şi mărar.

Se mai fierbe 1 oră, se decorează cu rondele de roşii şi se dă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.