Cannelloni sicilieni

Printeaza

Cannelloni sicilieni din: faina, unt, zahar tos, ou, vin de marsala, ulei, sare, fistic, ricotta, zahar pudra si ciocolata alba.

Ingrediente:Cannelloni sicilieni

  • 300 g faina
  • 30 g unt
  • 30 g zahar tos
  • 1 ou
  • 50 ml vin de Marsala sau vin alb sec
  • ulei
  • sare

pentru crema:

  • 30 g fistic
  • 250 g ricotta
  • 100 g zahar pudra
  • 50 g ciocolata alba

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă făina cu gălbenuşul şl un praf de sare. Pune zahărul şi untul topit, Toarnă vinul şi frământă până ce obţii un aluat mai moale.

Dacă e nevoie, adaugă puţin vin. Din aluat, întinde o foaie destul de subţire. Taie discuri de circa 10 cm, înfăşoară-le pe tuburile metalice unse cu pu­ţin ulei.

Ai grijă să ungi cu albuş laturile care se suprapun. Rumeneşte-le două câte două în baie de ulei încins, Scoate-le pe hârtie absorbantă pentru a îndepărta surplu­sul de grăsime.

După ce s-au răcorit, umple-le cu ricotta frecată energic cu zahărul şi ciocolata rasă. Presară la capete fisticul mărunţit.

Cannelloni sicilieni

Cannelloni sicilieni

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/cannelloni-sicilieni html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.