Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci

Printeaza

Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci din: cannelloni, carne de pui, scortisoara, fulgi de ardei rosu, ulei de masline, ciuperci, usturoi, branza ricotta, patrunjel, rosii, smantana, sare grunjoasa, piper, patrunjel si parmezan.

Ingrediente:Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci

  • 1 cutie cannelloni
  • 500 g carne pui
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 varf de cuțit fulgi de ardei rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • 400-500 g ciuperci
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 300 g spanac
  • 3/4 ceasca branza ricotta
  • 2 linguri patrunjel proaspat
  • 2 cutii de rosii cubulete
  • 1/3 ceasca smantana
  • Sare grunjoasă și piper proaspat
  • Patrunjel si parmezan ras pentru servire

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 250C.

Umple un vas termorezistent cu apa calda. Puneti cannelloni si lasati in timp ce preparati compozitia.

Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati carnea de pui, se condimenteaza cu sare, piper, scorțișoara si fulgi de ardei roșu. Gatiti aproximativ 7 minute. Scoateti din tigaie si puneti deoparte.

Adaugati in tigaie ciupercile si caliti timp de 3 minute, adaugați usturoiul și un varf de cuțit de sare. Gatiti 30 de secunde. Adauga spanac si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.

Intr-un castron mare combinati amestecul de pui, spanacul și ciupercile cu branza ricotta și patrunjel. Intre timp intr-un procesor de alimente tocati roșiile.

Transferati intr-o cratița mica. Se incorporeaza smantana și se fierbe ușor. Asezonati cu sare și piper.

Scurgeți apa din vasul de copt și ștergeți cu un prosop de hartie. Lasati tuburile pe o farfurie. Turnați aproximativ 1/2 ceasca de sos de rosii in partea de jos a vasului.

Se umple fiecare tub cu amestecul de pui si se aranjeaza in vas. Turnati restul de sos. Acoperiti si coaceti 30 de minute. Apoi lasati sa se odihnească aproximativ 5 minute.

Serviti cannelloni garnisite cu patrunjel proaspat si parmezan ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.