Cannelloni cu mozzarella si parmezan

Printeaza

Cannelloni cu mozzarella si parmezan din: ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii pasate, sare, piper, zahar, oregano, ricotta, mozzarella, parmezan, ou, patrunjel, cannelloni.

Ingrediente:Cannelloni_cu_mozzarella_si_parmezan

  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 400 g rosii pasate
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 600 g ricotta
  • 100 g mozzarella rasa
  • 100 g parmezan ras
  • 1 ou
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 12 cannelloni

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi usturoiul; se toacă. Se călesc în ulei încins; se adaugă roşiile şi se condimentează cu sare, piper, zahăr şi oregano. Se lasă să fiarbă la foc moale 10-15 min. Se încinge cuptorul la 180°C. Se amestecă ricotta cu jumătate din cantitatea de mozzarella, par­mezan, ou şi pătrunjel; se sărează şi se piperează.

Se aşază într-o pungă-şpriţ şi se şpriţează în cannelloni. Cannelloni se aşază unele lângă altele într-o formă de sufleu unsă; se stro­pesc cu suc de roşii şi se presară restul de moz­zarella; se coace 35 de minute. Se presară eventual busuioc.

Cannelloni cu mozzarella si parmezan

Cannelloni_cu_mozzarella_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.