Cannelloni cu carne de vita

Printeaza

Cannelloni cu carne din: cannelloni, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, rosii pasate, cascaval, ulei, busuioc, sare, piper, patrunjel, lapte, unt, faina.

 

Ingrediente:Cannelloni_cu_carne

  • 13 bucati cannelloni
  • 500 g carne tocata de vita
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g rosii pasate
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • patrunjel

pentru sosul bechamel:

  • 900 ml lapte
  • 50 g unt
  • 4 linguri faina

 

Mod de preparare:

Caleste ceapa si usturoiul tocate marunt in ulei incins. Adagi carnea si o calesti pana cand scade toata zeama.

Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Dai deoparte.

Fierbi canelloni în apă cu sare 4 minute. îi scurgi, îi ungi cu ulei şi îi acoperi cu o folie de plastic ca să nu se usuce.

Pentru sosul Bechamel, topeşti untul, pui faina, încorporezi şi adaugi laptele treptat, amestecând continuu cu un tel. Laşi pe foc mic până capătă consistenţă.

Condimentezi cu sare şi piper. Pui patru linguri de sos peste carne şi omogenizezi.

Umpli cannelloni cu acest amestec şi îi aşezi în¬tr-o tavă dreptunghiulară de aluminiu unsă cu ulei, în care ai turnat jumătate din sosul Bechamel. Torni şi restul de sos peste cannelloni şi-l întinzi uniform.

Pui deasupra roşiile pasate, presari busuiocul şi caşcavalul ras.

Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute. Serveşti cannelloni calzi presăraţi cu pătrunjel tocat.

Cannelloni cu carne

Cannelloni_cu_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.