Canelloni la cuptor cu ricotta

Printeaza

Canelloni la cuptor cu ricotta din: canelloni, spanac, branza ricotta, oua, nucsoara, parmezan, unt, sare si piper.

Ingrediente:Canelloni la cuptor cu ricotta

  • 12 canelloni
  • 500 g spanac
  • 250 g brânză ricotta
  • 2 ouă
  • nucşoară
  • parmezan ras
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi apoi puneţi spanacul la fiert în puţină apă cu o linguriţă de sare. Stoarceţi frunzele şi tocaţi-le mărunt. Intr-un castron puneţi spanacul, brânza, gălbenuşurile şi 4-5 linguri bune cu parmezan ras.

Condimentaţi cu nucşoară, sare şi piper.

Intr-o tavă, puneţi canelloni peste puţin sos bechamel. Restul de sos puneţi-l peste canelloni odată cu parmezan ras şi cuburi mici de unt.

Daţi tava la cuptor pentru câteva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.