Canapele de mamaliga

Printeaza

Canapele de mamaliga din: malai, apa, sare, telemea, piept de porc, ulei, piper, rosii, castraveti, cimbru.

Ingrediente:Canapele_de_mamaliga

Pentru mămăligă:

  • 250 g mălai
  • 200 ml apă
  • 50 g telemea rasă
  • sare

Pentru umplutură:

  • 300 g piept de porc
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • roşii
  • castraveţi
  • cimbru proaspăt

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa cu sarea si când clocoteste se pune mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu telul. Se lasă pe foc până fierbe, se retrage, se pune brânza, se amestecă si se toarnă intr-o tavă dreptunghiulară să se răcească.

Pieptul de porc se taie cubulete care se pun la rumenit în ulei. Se amestecă pentru a nu se lipi, se presară sare si şe adaugă un pic de cimbru proaspăt.

Între timp, mămăliga rece se taie pătrate nu foarte mari, castravetii se răzuie si se lasă la scurs. Odată carnea bine rumenită se repartizează pe mămăligă, se adaugă castravetii scursi, felii de rosie si cimbru.

Canapele de mamaliga

Canapele_de_mamaliga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.